Bedrijven Eemshaven

werken in de eemshaven
werken in de eemshaven
Seaway7
Windindustrie
Seaway7
Seaway7 ondersteunt ontwikkelaars om duurzame, hernieuwbare energie naar de wereld te brengen door de bouw van offshore windparken.
holland malt
Mouterij
Holland Malt
Holland Malt is een familiebedrijf met een lange en rijke geschiedenis. Al meer dan 100 jaar produceert Holland Malt mouten voor brouwers en distilleerders, met toenemend succes.
Holemans
Bouwgrondstoffen
Holemans
Holemans Nederland levert primaire bouwgrondstoffen vanaf de (eigen) winlocatie tot aan uw productielocatie of bouwproject.
BUSS Eemshaven
Havenlogistiek
Buss Terminal
Buss exploiteert de Buss Terminal Eemshaven. De uitrusting en de locatie maken de opslag en overslag van alle soorten goederen mogelijk.
Daiwa House
Modulaire bouw
Daiwa House
Van werkvoorbereider tot HR-adviseur, bij Daiwa House Modular Europe zoeken we mensen uit allerlei vakgebieden.
Havenlogistiek
Clarksons

CPS is actief in de Offshore Energy (renewables) en is een divisie van Clarkson PLC (Clarksons). Sinds 1970 levert Clarkson Port Services havendiensten aan de scheepvaart- en energie-industrie.

Gastransport
Noordgastransport
NGT exploiteert een aanzienlijk deel van de offshore gasleidinginfrastructuur in het Nederlandse deel van de Noordzee. Wij hebben de ambitie om een belangrijke rol te spelen in het toekomstige duurzame energiesysteem, in het transport van aardgas, waterstof en CO2.