Broekman Logistics

Bij Broekman Logistics denken wij “Inside the box”. Wij zijn een full service logistiek bedrijf gespecialiseerd in vervoer over zee, de weg, het spoor, door de lucht en multimodaal vervoer. Wereldwijd zorgen wij voor Value Added Logistics (VAL) en Value Added Services (VAS), waaronder goederenopslag en de distributie van goederen van deur tot deur. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken, opslaan en zo efficiënt mogelijk vervoeren van complexe, zware of gevaarlijke goederen. Binnen onze assets voegen wij waarde toe en zijn wij in staat om continu met onze klanten mee te denken. Bij ons gebeurd het dus op onze locaties en in onze warehouses.

Het hoofdkantoor van Broekman Logistics is gevestigd in Rotterdam, Nederland. Onze organisatie is onder te verdelen in een drietal divisies; Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals. Binnen deze divisies richten wij ons op verschillende eindmarkten, zoals Specialty Chemicals, Offshore, Industrial, Power & Energy Equipment, Agri- & Construction Machinery en General Cargo. Als betrouwbare logistieke partner willen wij onze klanten op alle denkbare vlakken ondersteunen.

Naast de Nederlandse kantoren hebben wij ook internationale kantoren. Met internationale kantoren biedt Broekman Logistics wereldwijd logistieke oplossingen op maat. Wij hebben locaties in West- en Centraal-Europa en Zuid- en Oost-Azië. Onze kantoren wereldwijd werken intensief samen. In de loop der jaren hebben wij ook een sterk netwerk opgebouwd van internationale partners en vertegenwoordigers in de logistieke sector. Vandaar de slogan; “Global Reach Personal Touch”.